Loader
Bedden, boxsprings en matrassen - Vervoort Transport & Logistics
667
page-template-default,page,page-id-667,bridge-core-3.1.7,mt-667,mt-page-bedden-boxsprings-matrassen,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1354
 

Bedden, boxsprings en matrassen

Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van bedden, boxsprings en matrassen.
Alleen al het formaat van een bed maakt dat dit meer nodig heeft dan alleen een standaard behandeling. Ons complete logistieke proces is geoptimaliseerd zodat deze producten op een goede wijze opgeslagen en getransporteerd worden.

Wij bezorgen u een goede nachtrust!

Retail distributie

Dagelijks bevoorraden wij tientallen filialen van diverse winkelketens in Nederland en België. Vanuit ons distributiecentrum in het brabantse Cuijk rijden wij iedere dag uit naar vele woonboulevards en andere adressen.

Bezorgen aan huis

Naast retail distributie bezorgen wij ook bij particulieren thuis. Steeds meer consumenten kiezen ervoor om hun producten online te kopen. In geval van bedden, boxsprings en matrassen brengt dit een logistieke uitdaging met zich mee. Voor diverse webshops verzorgen wij het logistieke proces, van alleen bezorging tot complete logistieke afhandeling.

Gevarieerd wagenpark

Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark van trekkers met oplegger, vrachtwagens en bestelbussen om zo efficient mogelijk in iedere specifieke transportbehoefte te voorzien en op iedere locatie te kunnen komen.

 Ook voor opslag

Om snelle bevoorrading of bezorging te bevorderen kan het handig zijn goederen op voorraad te houden. Wij beschikken over ruime opslagmogelijkheden om u hierin te kunnen voorzien. Goederen kunnen gemakkelijk per vrachtauto bij ons warehouse in Cuijk gelost worden, waarna ze overgeslagen worden of opgeslagen kunnen worden voor korte of langere tijd.

Meer dan alleen transport

Soms is alleen transport van A naar B niet voldoende. Misschien heeft uw zending meer aandacht of een extra behandeling nodig. Het toevoegen van ‘Value Added Services’ aan het begin, het midden of einde van het proces maakt het transport compleet. Op de manier zoals u dat wenst.

Retourgoederen

Mocht er onverhoopt een bed of boxspring retour moeten? Dan is dit uiteraard geen probleem, wij kunnen ook het transport, op- en overslag van retourgoederen verzorgen. Eventueel zijn er ook mogelijkheden om deze op passende wijzen af te voeren.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op: