Loader
Diensten - Vervoort Transport & Logistics
38
page-template-default,page,page-id-38,page-parent,bridge-core-3.1.7,mt-38,mt-page-diensten,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1354
 

Diensten

Distributie

Vervoort Transport & Logistics verzorgt dagelijks de distributie van pallet en pakket in heel Nederland en België.

Warehousing

Vervoort Transport & Logistics beschikt tevens over opslagfaciliteiten waar wij uw goederen voor korte of langere termijn kunnen opslaan.

E-commerce logistiek

Alles wat moet gebeuren nadat de consument op de bestelknop gedrukt heeft, dat is e-fulfillment. Van op- en overslag in eigen warehouse, Value added services als: verpakken, verzendklaar maken, en het bezorgen bij de klant.

Value Added Services

Soms is alleen transport van A naar B niet voldoende. Misschien heeft uw zending meer aandacht of een extra behandeling nodig. Het toevoegen van ‘Value Added Services’ aan het begin, het midden of einde van het proces maakt het transport compleet.

Gespecialiseerd in boxsprings, matrassen en bedden

Gespecialiseerd in transport, opslag en distributie van bedden, boxsprings en matrassen. Zowel retail bevoorrading als thuisbezorgen voor webshops.

Schadegevoelige producten

Ook voor goederen die net wat meer aandacht nodig hebben om beschadigingen te voorkomen.