E-commerce logistiek - Vervoort Transport & Logistics
511
page-template-default,page,page-id-511,page-child,parent-pageid-38,bridge-core-2.9.9,mt-511,mt-page-e-commerce-logistiek,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1354
 

E-commerce logistiek

Voor alleen transport of het hele proces compleet ontzorgen door fulfillment

E-logistiek

Steeds meer consumenten kiezen ervoor om hun producten online te kopen. Dit brengt een logistieke uitdaging met zich mee. Vervoort Transport & Logistics verzorgt al voor diverse webshops het logistieke proces. Dit kan varieren van alleen de bezorging tot de complete logistieke afhandeling van de weborders.

E-fulfillment

Alles wat moet gebeuren nadat de consument op de bestelknop gedrukt heeft, dat is e-fulfillment. Van op- en overslag in eigen warehouse, Value added services als: verpakken, verzendklaar maken, en het bezorgen bij de klant.

Naast (kleine) pakketten en vervoer van palletgoederen is het ook mogelijk om goederen met afwijkende maten te bezorgen.

Een voorstel op maat?

Neem vrijblijvend contact met ons op: