Loader
E-commerce logistiek - Vervoort Transport & Logistics
511
page-template-default,page,page-id-511,page-child,parent-pageid-38,bridge-core-3.1.7,mt-511,mt-page-e-commerce-logistiek,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1354
 

E-commerce logistiek

Voor alleen transport of het hele proces compleet ontzorgen door fulfillment

E-logistiek

Steeds meer consumenten kiezen ervoor om hun producten online te kopen. Dit brengt een logistieke uitdaging met zich mee. Vervoort Transport & Logistics verzorgt al voor diverse webshops het logistieke proces. Dit kan varieren van alleen de bezorging tot de complete logistieke afhandeling van de weborders.

E-fulfillment

Alles wat moet gebeuren nadat de consument op de bestelknop gedrukt heeft, dat is e-fulfillment. Van op- en overslag in eigen warehouse, Value added services als: verpakken, verzendklaar maken, en het bezorgen bij de klant.

Naast (kleine) pakketten en vervoer van palletgoederen is het ook mogelijk om goederen met afwijkende maten te bezorgen.

Dropshipping

Wanneer een webshop een bestelling direct door een groothandel naar de eindklant laat sturen, heet dit dropshipping.

Nu zijn wij geen groothandel, maar kunnen we u wel voorzien indien u zelf geen magazijn aan wilt houden en het complete logistieke proces verzorgen.

Zo is het mogelijk goederen rechtstreeks vanaf een leverancier bij ons aan te leveren met opleggers of containers en daarmee in ons warehouse een voorraad aan te houden.  Zodra er dan een bestelling binnenkomt bij uw webshop, kunnen wij die voor u uitleveren naar de klant. Ook als er eerst een afspraak gemaakt moet worden.

  • Levering aan huis
  • Vergroot uw magazijn
  • Alles in één oplossing
  • Complete ontzorging mogelijk

Een voortstel op maat?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Of stuur een e-mail.