Loader
Warehousing - Vervoort Transport & Logistics
398
page-template-default,page,page-id-398,page-child,parent-pageid-38,bridge-core-3.1.7,mt-398,mt-page-warehousing,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1354
 

Warehousing

Opslag in eigen warehouse van pallet tot goederen met afwijkende maten. Voor korte en langere termijn.

Warehouse in Cuijk

In Cuijk, vlak aan de uitvalswegen A73 en A77, beschikken wij over zo’n 4000m2 opslagruimte. Vanuit hier verzorgen wij het complete logistieke proces voor onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om voorraadbeheer, om- verpakken, labelen of verzendklaar maken van producten. Voor al deze diensten kunnen wij u een op maat gemaakt concept aanbieden.
Iedere klant is immers verschillend.

Palletopslag

Een deel van ons warehouse is geoptimaliseerd voor pallets. Bent u op zoek naar palletplaatsen voor de korte of langere termijn, vraag dan naar de actuele beschikbaarheid. Uiteraard is opslag ook te combineren met transport, overslag of orderpicking.

Afwijkende maten of schadegevoelige producten

De goederenstromen in ons magazijn zijn speciaal ingericht om te zorgen dat ook afwijkende maten en schadegevoelige producten op de juiste manier opgeslagen en verladen kunnen worden.

4.000 m2 opslagruimte

Centraal gelegen in de Benelux

Uitstekend bereikbaar

Opslag- en overslagfaciliteiten

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Of stuur een e-mail.