Loader
Fijne feestdagen + gewijzigde openingstijden - Vervoort Transport & Logistics
648
post-template-default,single,single-post,postid-648,single-format-standard,bridge-core-3.1.7,mt-648,mt-post-fijne-feestdagen-gewijzigde-openingstijden,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1354

Fijne feestdagen + gewijzigde openingstijden

Met de feestdagen voor de deur en het einde van 2012 in zicht, willen mijn medewerkers en ik u graag danken voor het door u gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking.

Wij kijken met veel vertrouwen en enthousiasme vooruit naar het nieuwe jaar, waarin wij hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.

Tevens wil ik deze gelegenheid aangrijpen er u op te attenderen dat wij in week 52 en week 1 beperkt geopend zullen zijn. Op maandag 24 december en maandag 31 december zijn wij gesloten. Op donderdag 27 december en vrijdag 28 december zijn wij wel geopend, maar slechts met beperkte bezetting. Houdt u hiermee alstublieft rekening mee in uw eigen planning.

Rest mij nog u en uw medewerkers fijne en sfeervolle feestdagen te wensen. En een voorspoedig, succesvol maar bovenal gezond 2013.

Joris Vervoort
Vervoort Transport Cuijk

Geen reactie's

Geef een reactie