Loader
Fijne Feestdagen - Vervoort Transport & Logistics
709
post-template-default,single,single-post,postid-709,single-format-standard,bridge-core-3.1.7,mt-709,mt-post-fijne-feestdagen,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1354
 

Fijne Feestdagen

Fijne Feestdagen

Met de feestdagen voor de deur en het einde van 2013 in zicht, willen wij u graag danken voor het door u gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking.

Wij kijken met veel vertrouwen en enthousiasme vooruit naar het nieuwe jaar, waarin wij hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.

Tevens wil ik deze gelegenheid aangrijpen er u op te attenderen dat wij in week 52 en week 1 beperkt geopend zullen zijn. Op vrijdag 27 december en dinsdag 31 december zijn wij gesloten. Op dinsdag 24 december zijn wij wel geopend, maar slechts met beperkte bezetting. Houdt u hiermee alstublieft rekening in uw eigen planning.

Rest mij nog u en uw medewerkers fijne en sfeervolle feestdagen te wensen. En een voorspoedig, succesvol maar bovenal gezond 2014.

Joris Vervoort

Directeur

Geen reactie's

Geef een reactie