Loader
Iveco Daily 35C15 - Vervoort Transport & Logistics
1168
post-template-default,single,single-post,postid-1168,single-format-standard,bridge-core-3.1.3,mt-1168,mt-post-iveco-daily-35c15,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1354

Iveco Daily 35C15

Sleuteloverdracht

Tijdens de jaarlijkse personeels-bbq kwam hij opeens om de hoek rijden, de nieuwe Iveco Daily. Hans was erg verrast dat ‘zijn’ nieuwe Iveco op de stoep stond. In de veronderstelling dat de auto nog niet door de RDW op kenteken gezet kon worden, was hij voldoende om de tuin geleid. Dat gaf ons genoeg tijd om de verrassing voor te bereiden.

Verrassing

Al in de week ervoor waren de voorbereidingen voor deze verrassing in gang gezet. Een soortgelijke auto werd opgemeten in Venlo zodat de stickers alvast gemaakt konden worden. De avond voor de BBQ werd de auto in het geheim naar Cuijk gehaald. Daar werd deze snel verborgen in een loods, zodat deze beletterd kon worden. Hij moest natuurlijk wel netjes voor de dag komen op de BBQ.

Bijna viel de verrassing in het water omdat Hans een kijkje wou gaan nemen in de loods. Gelukkig konden we hem nog net voor zijn en kon het feest gewoon doorgaan.

De Iveco Daily

Met deze nieuwe Iveco Daily zijn we in staat om ook op passende wijs te bezorgen op de locaties die niet zo goed toegankelijk zijn voor een vrachtwagen. De opbouw met een binnenhoogte van ruim 2 meter biedt ons de mogelijkheid om ook de boxspringsets en matrassen gemakkelijk rechtop te kunnen vervoeren.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.