Loader
Schadegevoelige producten - Vervoort Transport & Logistics
1415
page-template-default,page,page-id-1415,bridge-core-3.1.7,mt-1415,mt-page-schadegevoelige-producten,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1354
 

Schadegevoelige producten

Sommige producten hebben simpelweg wat meer aandacht nodig bij het transport om beschadigingen te voorkomen.

Zo hebben wij al jaren ervaring op het gebied van bedden, boxsprings en matrassen. Maar deze werkwijze komt ook van pas bij bijvoorbeeld allerlei andere schadegevoelige goederen zoals diverse soorten meubels, apparaten, zonnepanelen en zelfs lichtstraten.

Ook afwijkende maten kunnen een reden zijn om extra zorg en aandacht te besteden bij het transport of opslag.

Retail distributie

Dagelijks bevoorraden wij tientallen filialen van diverse winkelketens in Nederland en België. Vanuit ons distributiecentrum in het brabantse Cuijk rijden wij iedere dag uit naar vele woonboulevards en andere adressen.

Bezorgen aan huis

Naast retail distributie bezorgen wij ook bij particulieren thuis. Steeds meer consumenten kiezen ervoor om hun producten online te kopen. In geval van schadegevoelige artikelen brengt dit een extra (logistieke) uitdaging met zich mee. Voor diverse webshops verzorgen wij het logistieke proces, van alleen bezorging tot voorraadbeheer en orderpicking.

Gevarieerd wagenpark

Niet elke plek is met iedere auto bereikbaar. Daarom hebben we een uitgebreid wagenpark van trekkers met oplegger, vrachtwagens en bestelbussen om een invulling te kunnen geven voor iedere locatie en transportbehoefte.

Ook voor opslag

Naast transport bieden we ruime mogelijkheden aan opslag in ons warehouse. Goederen kunnen gemakkelijk per vrachtauto bij ons warehouse in Cuijk gelost worden, waarna ze overgeslagen worden of opgeslagen kunnen worden voor korte of langere tijd. De goederenstromen in ons magazijn zijn speciaal ingericht om te zorgen dat ook afwijkende maten en schadegevoelige producten op de juiste manier van A naar B komen.

Meer dan alleen transport

Soms is alleen transport van A naar B niet voldoende. Misschien heeft uw zending meer aandacht of een extra behandeling nodig. Het toevoegen van ‘Value Added Services’ aan het begin, het midden of einde van het proces maakt het transport compleet. Op de manier zoals u dat wenst.

Retourgoederen

Mocht er onverhoopt een bed of boxspring retour moeten? Dan is dit uiteraard geen probleem, wij kunnen ook het transport, op- en overslag van retourgoederen verzorgen. Eventueel zijn er ook mogelijkheden om deze op passende wijzen af te voeren.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op: